< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Gavekort

Det er nemt og simpelt at bruge et gavekort på vores webshop:

  1. Find produkterne du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven.
  2. Når du tjekker ud har man i Betalingsmetode mulighed for at betale med gavekort.
  3. Tryk på "Gavekort" og indtast dit Gavekortnummer og PIN kode.
  4. Balancen vil automatisk blive overført til købet man har lavet.

Er beløbet på købet mindre end beløbet på gavekortet udstedes der et nyt, som sendes pr. email når orden afsluttes. Er beløbet på købet større end på gavekortet skal det resterende beløb, betales med kredit kort.

 

Køb American Sports Outlet Gavekort Her

Dit gavekort bliver sendt direkte til din e-mail efter dit køb. Tjek evt. din spam-boks, hvis ikke du har modtaget gavekortet.

 

Bemærk at gavekortet bliver sendt til din egen e-mail med det samme. Hvis du ikke har modtaget dit gavekort, så tjek venligst din junk/spam box, om mailen fra os ligger der.

 

 


Gavekort spørgsmål & svar

Vi har herunder listet en række af det ofte stillede spørgsmål.

Der er inden aktiverings tid på et American Sports Outlet Gavekort. Gavekortet aktiveres når det udstedes og er klar til brug når det modtages.

Man kan bruge American Sports Outlet Gavekortet på Outlet.dk og I vore fysiske butikker.

Et American Sports Outlet Gavekort gælder i 5 år fra den dag det udstedes.

Man kan finde Kortnummeret i øverste venstre side af American Sports Outlet Gavekortet.

En PIN Kode er et Personligt Identifikations Nummer som er unikt for det enkelte Gavekort. Man kan finde PIN Koden i øverst højre side af American Sports Outlet Gavekortet.

Er beløbet påÊ købet mindre end beløbet på gavekortet udstedes der et nyt, som sendes pr. email når orden afsluttes. Er beløbet på købet større end på gavekortet skal det resterende beløb, betales med kredit kort eller bankoverførelse.

På grund af kundernes sikkerhed kan vi ikke acceptere gavekort uden PIN Kode. Man kan finde PIN Koden i øverst højre side af American Sports Outlet Gavekortet.

Vores system kan kun håndtere et American Sports Outlet Gavekort pr. køb. Ønsker man at bruge flere Gavekort kan dette gøres ved, at lave flere køb matchende det antal Gavekort man vil bruge. American Sports Outlet sørger efterfølgende for, at forsendelserne bliver konsolideret til en forsendelse og betaling udlignet på Gavekort/Kreditkort så balancen for købet stemmer.

American Sports Outlet Gavekortet kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Hvis man ønsker at gøre brug af sine 14 dages returret og man har brugt et American Sports Outlet Gavekort, sender vi et nyt Gavekort på det beløb svarende til prisen på de refunderede varer.

Det er altid en god ide at gemme sit American Sports Outlet Gavekort indtil man er sikker på det man køber er det rigtige.

Husk at behandle dit American Sports Outlet Gavekort som var det kontanter. Hvis Gavekortet forsvinder eller bliver stjålet kan vi desværre ikke refundere det resterende beløb. Har man gemt den email man modtog med Gavekortet kan informationen dog stadigvæk findes og gavekortet bruges med mindre det er blevet brugt af en anden.