< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Om Os

Peter Hvidberg grundlagde American Sports Outlet sammen med tre venner i 1999. Ideen til firmaet voksede ud af frustrationer over de daværende leverandører, som tog op mod 7000 kr. for et sæt udstyr, og ikke tilbød noget der lignede kundeservice – det var tid til en forandring! De fire ildsjæle vidste at de kunne gøre det bedre, og startede deres egen import. Året efter overtog Peter Hvidberg firmaet 100%.

  

I begyndelsen opbevarede Peter firmaets udstyr i sin kælder, og stablede sko kasserne op på sin lejligheds lille altan. Senere lejede han et 16 m3 opbevaringsrum, som blev proppet fra gulv til loft med shoulder pads og hjelme. Ti år efter har American Sports Outlets 700-m2 lager og en lys og indbydende forretning, på 250 m2 i Ballerup hvor de de bla. kan præsentere deres imponerende vareudvalg.

  

Outlets vækst har afspejlet football-sportens vækst i Danmark. Hvor der i år 2000 blot var omkring 400 registrerede spillere, har Dansk Amerikansk Fodbold Forbund nu næsten 5000 medlemmer. Og det er med stor stolthed at Outlet får del af æren for den enorme stigning. For der er ingen tvivl om at firmaet gennem at have leveret kvalitets udstyr og service til rimelige priser, har betydet meget for sporten i Danmark.

Manden Bag Outlet

Peter ’Burger’ Hvidberg er først og fremmest en football-fan. Han har en flot karriere hos både Herlev Rebels og på det danske landshold bag sig. Faktisk var han helt tilbage i 1989 med til at grundlægge Herlev Rebels. Dengang fandt den unge pioner en sport som påvirkede hans liv på mere end en måde:

 

  • Sporten reddede mig ud af et råt og rodløst miljø, som jeg var en del af dengang, husker Peter.
  • I stedet for at rende rundt på gaderne fandt jeg et sammenhold, nogen kammerater der kæmpede for hinanden. Football hjalp mig enormt. 

 

Siden da har Peter Hvidbergs liv været tæt forbundet med sporten. På banen var han en hård hund på linjen, frygtet af sine modstandere. Men han var også en loyal holdkammerat, som aldrig missede en træning. Det er den samme loyale indstilling, som han i dag har rettet mod Outlets kunder.

  

Arbejdet med Outlet er i sandhed Peters hjerteblod, og han er i den grad en del af firmaets dagligdag. Hvis man ringer til Outlet, er der nærmest garanti for at det er Peter eller hans kone Lisa, som også er en stor del af firmaet, der tager telefonen og personligt håndterer spørgsmål og bestillinger. Dette garanterer en ærlig og kvalificeret betjening, fra en football-spiller med over 20 års erfaring.

 

Det personlige engagement er ikke en økonomisk nødvendighed, men snarere en repræsentation af Peters kærlighed til den danske football miljø. 

Outlets Værdisæt

God service og direkte ærlig kommunikation, det er de to hovedværdier som American Sports Outlet handler ud fra.  Det er firmaets mål at have et fortroligt og venskabeligt forhold til kunderne. 

 

Værdierne bliver afspejlet i priser, afstemning af forventninger mellem køber og sælger og i det tilfælde at der skulle være klager og/eller returnering af varer.

 

Derudover tror Outlet at sportens udvikling og forretningen går hånd i hånd. Derfor har firmaet investeret og støttet oprettelsen af web-baserede football communities og rookie-day aktiviteter landet over.

 

Det er vores mål, at få Football i Danmark til at vokse!

Peter om football

Bedste oplevelse som spiller?

At spille på landsholdet. Sammenholdet og kammeratskabet mellem de bedste, mest dedikerede spillere I landet var noget helt særligt.

Største oplevelse som fan?

At se min første college kamp, Kansas State mod Missou Tigers tror jeg. Jeg sad ved 50 yard-linjen, og stemningen var helt vanvittig. Det slog alle de NFL kampe jeg havde set indtil da.

Yndlings hold?

Jeg er Redskins fan. Et naturligt valg for en offensiv linjemand, som så op til de legendariske Hogs.

Yndlings spiller?

Der er mange. Lawrence Taylor var crazy, den måde han ene mand ændrede sporten. Han er helt fremme. Men jeg er også stor fan af Armani Toomer, som jeg har mødt personligt. Han er en utroligt venlig og nede-på-jorden person.